Köpvillkor

Det är viktigt att du tar del av våra aktuella villkor innan du gör en beställning. Följande villkor reglerar förhållandet mellan dig som kund expand and enjoy när du köper tjänster från expandenjoy.se.

KÖPINFORMATION

Beställningar är bindande och du som kund är skyldig att betala din beställning. Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att handla hos oss. När du handlar via Internet gäller konsumentköp- och distansavtalslagen. Denna lag skyddar dig som konsument när du genomför köp på distans. Läs mer hos Konsumentverket.

Alla bedrägeriförsök polisanmäls och vi förbehåller oss rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

Samtliga priser i butiken är inklusive 25% moms och är angivna i svenska kronor (SEK) som standard. Butikspriserna vid inköpstillfället är det som gäller om ingen annan överenskommelse är gjord. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna utan förvarning, beroende på valutakurser, portokostnader, omkostnader etc.

ORDERBEKRÄFTELSE

Efter att du har genomfört ditt köp skickar vi en orderbekräftelse till din e-post. Vill du ändra din beställning på något sätt ska du kontakta oss genom att svara på orderbekräftelsemailet snarast.

När din beställning är godkänd får du ytterligare ett mail.

BETALNING

Vi använder oss av Ecster Pay som erbjuder flera betalsätt, läs mer nedan.

Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Ecster eller någon av Ecster samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Ecster Pay är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Kreditkort ligger som förvalt betalningsalternativ. Se https://www.ecster.se/content/shared/documents/terms/userterms_ecsterpay/html för kompletta villkor gällande Ecster Pay.Betalning sker alltid i en säker krypterad förbindelse (SSL-standard), vilket garanterar att dina kort- och kontouppgifter inte kan ses av obehöriga på internet

Observera att samtliga frågor kring t.ex. fakturor, kortköp och liknande som har betalats genom Ecster Pay ska tas med Ecster Pay.

REKLAMATION

Skulle det vara något fel på din produkt, kontakta oss på info@expandenjoy.se inom 14 dagar efter att du har mottagit din beställning så löser vi det.

ÅNGERRÄTT & RETUR

Om du inte är nöjd med din order av någon anledning har du full ångerrätt, returrätt eller bytesrätt inom 14 dagar efter att du har mottagit din order. Om du har betalt din order innan retur återbetalas pengarna, inklusive eventuell fraktkostnad om hela ordern returneras och byte ej sker. Om du har betalt via Ecster så är det Ecster som sköter återbetalningen till dig. Har du lagt din order via e-post eller telefon så återbetalar vi pengarna till dig inom 30 dagar efter att du har återkommit med bankkonto inkl. clearingnummer, bankgiro eller postgiro.

FORCE MAJEURE

Expandenjoy.se är befriade från påföljd av underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriade omständigheter enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriade omständigheter skall anses bland annat myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof.

I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, till exempel restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc., onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsätts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

För att handla hos oss behöver du lämna dina personuppgifter till oss. När du mailar oss sparar vi alltid konversationen, detta för att kunna gå tillbaka till ett specifikt ärende i framtiden om det krävs. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part. Du som kund hos oss har rätt att ta del av den informationen vi har registrerat om dig enligt personuppgiftslagen. Om du har frågor kring detta eller vill ta del av dina uppgifter, kontakta oss på info@expandenjoy.se. Vi lämnar aldrig ut inte dina personuppgifter eller din e-postadress till tredje part.

TVIST

Vid en eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Övrigt

Vi reserverar oss för slutförsäljning, eventuella skriv/text-fel samt.