• Fullbokad! - VALENCIA 5-9 OKTOBER 2016

    Expand & Enjoy goes Valencia!

EXPAND AND ENJOY GOES VALENCIA!

Nu tar Expand and Enjoy  resan vidare till varma härliga storstaden Valencia! En energiresa för kvinnor som erbjuder endast 30 platser! Vi kommer ta med dig i en pulserande storstad blandat med soft bedårande strand och härligt stora parker likt magiska oaser mitt inne i det myllrande Valencia! Vi bor på hotel Balandret, vid kanten av vackra finstämda stranden Malvarrosa, med stadens rytm som bakgrundsmusik.

Vår idé handlar om möten, träning och ett förhållningssätt till livet som handlar om att njuta, dela med sig och hitta det där lilla extra som gör att jag kanske lyfter ett pinnhål till. Eller förstår värdet av att bara vara. Eller får tag på känslan av att jobba ihop med min kropp.  Eller knyta band för livet.  Eller att lära känna sig själv en vända till.  Vi är betagna av att hitta energin i och mellan människor, omge oss av platser som inspirerar.  Valencia är en sådan plats och vi hoppas den kan trigga till att Expandera i din sinnlighet och Enjoya livet helt enkelt tillsammans med oss!

Du är vår huvudperson och vi tänker ta med dig på spansk äkta bodega uppe i bergen, träna på den bländande härliga stranden utanför hotellet, låta dig hänga på det fina fräscha hotellet, njuta av den heta goda Valencianska matkulturen och stadens utbud. Och mellan varven kanske utmana, överraska eller inspirera dig i föreläsningar och workshops. 

Sara Björklund är personlig tränare och kostrådgivare och hon kommer att bjuda in dig till träning – på dina egna villkor – med din egen kropp som redskap och med massor av energi och passion.  Alla nivåer funkar,  oavsett om du är elittränad eller helt otränad. 

Marie J Andersson, livscoach jobbar med människor, drömmar och motivation. Du möter henne i workshops och föreläsningar, formen kan variera. Men tanken och handlingens kraft kommer stå i centrum, oavsett.

Såhär ser upplägget ut

Den 5 oktober kl 19 kickar vi igång härligheten med välkomstdrink och gemensam middag tillsammans på hotellet. Morgonen den 9 oktober rundar vi av tillsammans med frukost, innan vi lämnar varandra för vardag igen.

Följande ingår i resan: Del i dubbelrum 4 nätter, träningar utomhus, föreläsningar, äkta bodegabesök med vinprovning uppe i bergen och tillhörande transfer samt full pension samtliga dagar förutom fredag kväll.  Pris 6900 sek.  Det enda du behöver tänka på är att boka din egen flygresa inkl transfer till hotellet tor. 

Idag den 29 mars släpper vi de 30 platserna och först till kvarn gäller! Sista anmälningsdatum är 2 maj! Du anmäler dig genom att fylla i formuläret längst ner på sidan.  Anmälan är bindande. Du kommer få en bekräftelse från oss på betalningsinformation av anmälningsavgiften på halva beloppet på 3450 sek.  Anmälningsavgiften är ej återbetalningsbar.  Vill du överlåta din plats till någon annan går det alldeles utmärkt, bara att meddela namn och kontaktuppgifter. Resterande belopp betalas in senast 15 augusti.  Vill du ha tips på flyg, tveka inte att höra av dig! 

Det finns bara 30 platser, så boka nu!

Adressen till vårt hotell är Balandret, Paseo Neptuno 20 460 11 Valencia •  Tfnnr: +34 963 81 11 41

Vi ser fram emot att träffa dig!  Varmt välkommen!  

Sara och Marie

Anmälan – Fullbokad!

Gillar du oss så klicka gärna!

Följ oss på Instagram och Facebook!

Copyright © Expand & Enjoy