Träningsresa – Två Skyttlar 12-13 September 2020

Nu gör vi det – Vem hade kunnat förutspå den här våren!

Efter många loopar i att parera det som händer runt omkring oss så är det med en otrolig glädje vi känner och nu bjuder in dig till vårt andra Sverige event för kvinnor!

Med krusningar på kroppen och stor längtan i bröstet efter er kära resenärer, så välkomnar vi nya och tidigare resenärer med öppna armar. Ca 7 mil utanför Göteborg i Örby hittade vi Två Skyttlar, denna fantastiska pärla belägen vid en sjö och med en härlig personliga känsla – som vi verkligen gillar! Vi dukar upp ett energidygn med respektfull medveten fysisk distans helt enligt rekommendationer – men med nära varm känsla och sinnliga upplevelser. Energidygnet drar igång 9.00 den 12e september och vi avslutar efter lunch den 13 september.

Såhär ser upplägget ut

Så vad är då en resa med Expand Enjoy?
Oavsett längden på resan eller eventet så jobbar vi alltid på att expandera det sinnliga och kroppsliga i kombination med avslappnat inspirerande och kul! Att ses, träna och utmana våra kroppar, tankar och varandra tillsammans med Sara och Marie står på programmet. All träning sker utomhus. Plussa på fnisset, drinken och den fina närvaron som också brukar infinna sig.

Följande ingår:
Välkomstfika och kaffe, lunch, träning, workshop/föreläsning, eftermiddagsfika, fördrink, 3 rätters middag inkl ett glas vin/öl, fri tillgång till ute-spa och bastu, del i dubbelrum, frukostbuffé, morgonträning, workshop och lunch. Pris: 2.895 sek

Det enda du behöver tänka på är att ta dig dit och hem för egen maskin.
Den 27 juli kl 08.00 släpper vi de 30 platserna, så snacka ihop dig med dina vänner och häng på låset. Anmälan är bindande och vi följer de rekommendationer som råder. Du anmäler dig på info@expandenjoy.se eller genom att fylla i formuläret nedan. Skulle du vara sjuk när det närmar sig, har du rätt att boka av utan läkarintyg. När du anmält dig så skickar vi ett program med detaljerad information. Adressen är Öresjövägen 46, 511 92 Örby telefon 0320-30100.

Om vi längtar? Ja, nåt så fantastiskt mycket!

Varmt välkommen att anmäla dig!

Marie och Sara

Anmälan

Anmälan är bindande. Du kommer få en bekräftelse från oss med betalningsinformation. Skulle du vara sjuk när det närmar sig, har du rätt att boka av utan läkarintyg.

Gillar du oss så klicka gärna!

Följ oss på Instagram och Facebook!

Copyright © Expand & Enjoy