Träningsresa Valencia 26-30 September 2018

Vi drar med känslan av bubbel i ådrorna till storstaden Valencia! En plats vi med spralligt varmt sinne återvänder till. Där väntar en puls, ett myller av människor och levande platser, blandat med sitt lugn på magnifik strand inte långt från centrum! Balandret heter hotellet vi bor på som ligger vid kanten av just denna vackra finstämda strand Malvarrosa, och som lite självklart har medelhavet som utsikt. Vi har bara 30 platser allt som allt.

Träna, utmanas fysiskt och sinnligt med värme och kärlek, slappa, umgås och äta het god spansk kulinarisk mat står på agendan! Men kanske också hitta det där lilla extra som gör att du lyfter mentalt ett snäpp till. Eller hittar motivationen igen att jobba ihop med din kropp. Eller får nyenergi i en dröm som legat i dvala.. Eller bara hänga en stund med en ny bekantskap och snacka livet med en svalkande cava! Vi är betagna av styrkan som energin i och mellan människor kan ge. Vi är också betagna av platser som inspirerar. Valencia är en sådan plats för oss. Så häng med oss och Expandera & Enjoya dig!

En höjdpunkt är vår halvdagslånga bergsvandring, i Sierra Calderona, som ger vidd och kraft genom hela kroppen!

Sara Björklund är personlig tränare och kostrådgivare, och hon kommer att bjuda in dig till träning – på dina egna villkor – med din egen kropp som redskap och med massor av energi och passion. Alla nivåer funkar, oavsett om du är elittränad eller helt otränad.

Marie J Andersson, livscoach, jobbar med människor, drömmar, motivation och fokus. Du möter henne i workshops och föreläsningar, formen kan variera. Men tanken och handlingens kraft kommer stå i centrum, oavsett.

Såhär ser upplägget ut

Den 26 september kl 19 drar vi igång med välkomstdrink och gemensam middag tillsammans på hotellet. Söndagsmorgonen den 30 september rundar vi av tillsammans med frukost, innan vi lämnar varandra för vardag igen.

Följande ingår i resan: Del i dubbelrum 4 nätter, träningar utomhus, föreläsningar, bergsvandring samt full pension samtliga dagar förutom fredag kväll. Pris 7.700 sek. Det enda du behöver tänka på är att boka din egen flygresa inkl transfer till hotellet tor.

Den 8 mars släpper vi de 30 platserna och först till kvarn gäller! Sista anmälningsdatum är 10 maj. Du anmäler dig genom att maila namn och adress till info@expandenjoy.se eller genom att fylla i formuläret längst ner på sidan. Anmälan är bindande. Du kommer få en bekräftelse från oss med betalningsinformation av anmälningsavgiften på halva beloppet 3.850 sek. Anmälningsavgiften är ej återbetalningsbar. Vill du överlåta din plats till någon annan går det alldeles utmärkt, bara att meddela namn och kontaktuppgifter. Resterande belopp betalas in senast 15 augusti. Vill du ha tips på flyg, tveka inte att höra av dig!

Det finns bara 30 platser, så skynda dig att boka din plats redan nu!

Adressen till vårt hotell är Balandret, Paseo Neptuno 20 460 11 Valencia • Tfnnr: +34 963 81 11 41

Vi ser fram emot att träffa dig! Varmt välkommen!

Sara och Marie

Anmälan

Anmälan är bindande. Du kommer få en bekräftelse från oss med betalningsinformation. Anmälningsavgiften på 3 850 sek är ej återbetalningsbar. 

Gillar du oss så klicka gärna!

Följ oss på Instagram och Facebook!

Copyright © Expand & Enjoy