Rom 3-7 maj 2020

Energiresa till Italien

Träningsresa – Rom 3-7 maj 2020

Nu åker vi till vårt paradis i Rom!
När det kittlar och skvippar över av pirr i kropp och själ är det liksom ett svar på att det är rätt.! Här finns chans att uppleva det drömmigaste av ställen! Känslan, rytmen och bara energin på detta ställe gör nåt med en. En borg från 900 – talet som andas dåtid, blandas med toppkvalité från egen ekologisk mat, tidstypisk interiör och service och känsla som andas nutid. Plussa på det italienska klimatet och den ljuvliga poolen – nej förresten de båda poolerna! Den 3 – 7 maj inkvarterar vi oss på Borgo di Tragliata – ca 30 km norr om Rom. Kan vara det härligaste stället vi upplevt – häng med och upplev det med oss!

Vad är egentligen en Expand & Enjoy resa?
Se framför dig ett gäng kvinnor som kommer träna funktionellt och umgås, utmana tankar och dela stories i sin egen takt. För Expand & Enjoy är just det, en plattform som du kan expandera och enjoya ifrån så långt och mycket du har lust med. Kanske träning, kanske att expandera lite mer i egentid… eller något du aldrig tidigare gjort? Lägg därtill skratten och gemenskapen! Allt är liksom tillåtet. Sa vi att en träningstripp i pittoresk by med bad i Braccianosjön också står på programmet?

Vi är två som driver Expand & Enjoy; Marie som är Int certifierad coach och Sara som utbildad PT och kostrådgivare.
Marie jobbar med bl a kommunikation och motivation, mål och tänk som stärker – kan vara att hitta energi och fokus, att släppa något för att kicka igång något nytt! Allt är på dina villkor. I föreläsning och workshops träffas vi. Formen och platsen kan variera!

Sara är en erfaren personlig tränare och kostrådgivare och engagerar och tränar våra deltagare på deras respektive nivå. Alla kan vara med och alla får utmaningar efter sin egen förmåga! Den otränade kan få en kick-start och den elit-tränade kan få känna mjölksyran pumpa i låren. Alla från sin nivå. Coola roliga funktionella träningar där vi har egna kroppen och naturen som redskap.

Såhär ser upplägget ut

Vi startar igång söndagen den 3 maj kl 19.00 med välkomstdrink och middag tillsammans på hotellet och vi rundar av på torsdag den 7 maj med frukost ihop innan det är dags för hemresan.

Följande ingår i resan: Del i dubbelrum 4 nätter, träningar, föreläsningar/workshops, stadsträning och tillhörande transfer samt full pension. Pris 8.900 sek. Det enda du behöver tänka på är att boka din egen flygresa/tågresa inkl transfer till hotellet tor.

Den 28 oktober släpper vi de 25 platserna och först till kvarn gäller! Du anmäler dig genom att maila namn och adress till info@expandenjoy.se. Anmälan är bindande och anmälningsavgiften är ej återbetalningsbar. Du kommer få en bekräftelse från oss på betalningsinformation av anmälningsavgiften på 3.000 sek senast 10 dagar efter anmälan. Vill du överlåta din plats till någon annan går det alldeles utmärkt, du själv ombesörjer din ersättare. Bara meddela oss namn och kontaktuppgifter. Resterande belopp betalas in senast den 20 mars 2020. Har du frågor så är det bara att mejla oss!

Några kommentarer från förra resan: ”Jag kom hem fulltankad med energi både i kropp och sinne” ”Ett perfekt balanserat program! ” Tack för en fantastisk upplevelse. Något jag kommer bära med mig i livet” Det gläder oss ända in i själen.

Vill du förlänga din vistelse med några nätter, ring Borgo di Tragliata +39 388 73 96 924 och uppge då kodordet ”expandenjoy” så kommer du får extra fin hjälp. Det finns bara 25 platser, så först till kvarn alltså!

Adressen till vår resort är Borgo di Tragliata, via del Casale di Tragliata sic 00050 Fiumicino.

Vi kan knappast vänta! Känn dig varmt välkommen att följa med!

Sara och Marie

Anmälan

Anmälan är bindande. Du kommer få en bekräftelse från oss med betalningsinformation. Anmälningsavgiften på 3000 sek är ej återbetalningsbar. 

Gillar du oss så klicka gärna!

Följ oss på Instagram och Facebook!

Copyright © Expand & Enjoy