Häng med oss till Rom den 15-19 september 2019

Som en boomerang kommer vi tillbaka! Det flödar energi i ådrorna och pirret vill inte lägga sig! Inga vilda hästar i världen kan hålla tillbaka oss från ett av de coolaste vackraste ställen vi upplevt. Och då menar vi känsla, kvalitet, smakfullhet och rytm i form av kockar som vet vad de gör, plantager som innehåller ekologiska odlingar och som servar hela den 1700-tals anläggningen med råvaror som de använder på bästa sätt!

Tidstypiska rum, arkitekturen från dåtiden som blandas med den contemporära stilen som berättar. Och klimat som vi bara älskar. Bella Italia! Den 15-19 september inkvarterar vi oss på Borgo di Tragliata – ca 30 km norr om Rom.

Vad är det egentligen som händer på resan? Vi är 30 kvinnor som drar. Som kommer hänga, träna funktionellt och umgås, äta goda middagar, dricka italiensk, utmana tankar och dela stories och njuta! Du avgör och bestämmer själv hur långt du vill utmana dig. Eller inte alls. Helt upp till dig. Expand & Enjoy är just det, expandera så långt och mycket du har lust med. Kanske träning, kanske tankar eller att kicka igång något du längtat efter… Lägg därtill massor av skratt och fnitter, en drink i eftermiddagssolen efter träning.. Allt är tillåtet. Sa vi att vi också kommer träna i den fantastiskt pittoreska byn Bracciano?

Vi är två som driver Expand & Enjoy; Marie som är Int certifierad coach och Sara som utbildad PT och kostrådgivare. Marie jobbar med utmaningar, drömmar och mål – bland annat! Kanske vill du släppa någon begränsning? Kicka igång något nytt? I föreläsning och workshops träffas vi. Formen och platsen kan variera! Snällt och omtänksamt blir det!

Sara är en erfaren PT som engagerar och tränar våra deltagare på deras egna speciella villkor. Alla får utmaningar efter sin egen förmåga – alla kan vara med! Coola, roliga träningar där vi har egna kroppen och naturen som redskap. Mycket energi här!

Såhär ser upplägget ut

Vi startar söndagen den 15 september kl 19.00 med välkomstdrink och middag tillsammans på hotellet och vi rundar av på torsdag den 19e med frukost ihop innan det är dags för hemresan. Följande ingår i resan: Del i dubbelrum 4 nätter, träningar, föreläsningar/workshops, stadsträning och tillhörande transfer samt full pension. Pris 8.600 sek. Det enda du behöver tänka på är att boka din egen flygresa inkl transfer till hotellet tor.

Den 11 april släpper vi de 30 platserna och först till kvarn gäller! Du anmäler dig genom att maila namn och adress till info@expandenjoy.se. Anmälan är bindande och anmälningsavgiften är ej återbetalningsbar. Du kommer få en bekräftelse från oss på betalningsinformation av anmälningsavgiften på 3.000 sek senast 10 dagar efter anmälan. Vill du överlåta din plats till någon annan går det alldeles utmärkt, bara att meddela namn och kontaktuppgifter. Resterande belopp betalas in 30/6.

Vill du ha tips på flyg, tveka inte att höra av dig! Deltagare från någon av våra tidigare resa sa: ”Helt fantastisk resa, 10 poäng av 10 möjliga” och ”Jag har bara lovord att säga om resan, grattis tjejer, ni lyckades igen! ” Det gläder oss ända in i själen. Vill du förlänga din vistelse med några nätter, ring Borgo di Tragliata +39 388 73 96 924 och uppge då kodordet ”expandenjoy” så kommer du får extra fin hjälp. Det finns bara 30 platser, så först till kvarn alltså Adressen till vår resort är Borgo di Tragliata, via del Casale di Tragliata sic 00050 Fiumicino. Vi ser fram emot att träffa dig! Varmt välkommen!

Sara och Marie

Anmälan

Anmälan är bindande. Du kommer få en bekräftelse från oss med betalningsinformation. Anmälningsavgiften på 3000 sek är ej återbetalningsbar. 

Gillar du oss så klicka gärna!

Följ oss på Instagram och Facebook!

Copyright © Expand & Enjoy