Träningsresa Öijared 2-3 Mars 2019

Nu gör vi det – Premiär i Sverige för vårt energidygn där vi bjuder in alla våra kvinnliga resenärer som rest med oss!

Tänk dig en E X P A N D E N J O Y – resa i miniförpackning! Att ses, träna våra kroppar med Sara och ventilera tankar, utmaningar och drömmar med Marie! Fnissa och tänka oss tillbaka och minnas syd-Europa där vi alla varit med någon gång.

Vår tanke är att hålla kvar och skapa en beständighet i känslan! Det gör vi under ett energidygn i vacker trollskog några mil norr om Göteborg. Vi vill också skapa möjligheten att du som rest med oss får exklusiviteten att bjuda med dig EN vän. Denna inbjudan gäller alltså för dig och en vän. Så för dig som aldrig varit med oss så finns nu chansen att prova på att åka med oss ett dygn.

Följande ingår i resan: Välkomst-smoothie och kaffe, lunch, träning, workshop/föreläsning, eftermiddagsfika, fördrink och 3 rätters middag inkl 1 glas vin/öl, fri tillgång till Spa och del i dubbelrum,, frukostbuffe samt morgonträning. Plussa också på fantastiskt umgänge!

Pris 2.695 sek per person. Det enda du behöver tänka på är att ta dig dit och hem för egen maskin.

Adressen är Öijaredsvägen 59, 448 92 Floda. Telefon: 0302-37300. Kontakta receptionen om du vill boka extra natt, vi kickar igång tidig förmiddag den 2 mars!

Den 10 januari kl 8.00 släpper vi de 60 platserna och först till kvarn gäller! Du anmäler dig genom att maila namn och adress till info@expandenjoy.se eller genom att fylla i formuläret nedan. Anmälan är bindande. Du kommer få en bekräftelse på din anmälan och vi skickar dig betalningsinformation.

När du anmält dig skickar vi ett program med detaljerad information. Om du har med en vän, anmäl er gärna i samma mail.

Om vi längtar? Yes! Om vi tror det blir dynamik? Yes! Om vi tror det blir sköna kära återseenden? Yes!

Vi har bara 60 platser, så skynda dig att anmäla dig.

Känn dig så välkommen!

Varma hälsningar Marie och Sara

Anmälan

Anmälan är bindande. Du kommer få en bekräftelse från oss med betalningsinformation. Anmälningsavgiften på 2.695 sek per person är ej återbetalningsbar. 

Gillar du oss så klicka gärna!

Följ oss på Instagram och Facebook!

Copyright © Expand & Enjoy