Träningsresa – Campello i Spanien 8-12 Maj 2019

Vi känner en fjäderlätt känsla i kroppen när vi nu lanserar ny resa tillbaka till flaggskeppet!

Vi återvänder till vår ursprungsplats där vi gjorde vår allra första resa – en plats som lyckas tok-inspirera oss gång på gång. Resan har plats för bara 30 kvinnor och vi hoppas att du är en av dem! Den här pärlan Pueblo Acantilado som ligger ca 3 mil norr om Alicantes flygplats, är en fantastisk oas med sitt lugn grönska och välkomnande atmosfär med ljuvliga rum! Det coola läget på en klippa med hisnande brant mot havet är en plats vi bara älskar att vara på!

Det vi vill du ska få uppleva med oss är träning, inspiration, energi och möten med andra grymma kvinnor! En känsla av att expandera och njuta och få göra din egen resa i resan. Plussa på att bara hänga och njuta av sköna långa fnittriga middagar tillsammans med ett glas vin och kulinariska spanska smaker! Som kronan på verket kommer vi även ta er med på en härlig, kuperad och lite utmanande bergsvandring med vidunderlig utsikt och natur.

Med Sara Björklund kommer du få träna – på dina egna villkor – med din egen kropp som redskap och med massor av energi och passion! Klarar jag det kanske du tänker? Ja självklart! Det är nämligen finurligt uträknat, så alla nivåer funkar, oavsett om du är elittränad eller otränad. Sara är utbildad PT och kostrådgivare.

Med Marie J Andersson får du chansen att träna och utmana även dina tankar, drömmar och fokus i skön miljö! Det kan ske i workshops och föreläsningar, formen och platsen kan variera. Men gruppens dynamik och göra göret kommer stå i centrum, oavsett. Marie är Int utbildad coach.

Såhär ser upplägget ut

Resan drar igång onsdagen den 8 maj kl 19.00 med välkomstdrink och middag på hotellet. Vi avslutar söndag den 12 maj med frukost ihop innan det är dags för hemresan.

Följande ingår i resan: Del i dubbelrum 4 nätter, träningar, föreläsningar, bergsvandring och tillhörande transfer samt full pension. Pris 7.200 sek. Det enda du behöver tänka på är att boka din egen flygresa inkl transfer till hotellet tor.

Fredagen den 23 november kl 8.00 släpper vi de 30 platserna och först till kvarn gäller! Du anmäler dig genom att maila namn och adress till info@expandenjoy.se eller genom att fylla i formuläret längst ner på sidan. Anmälan är bindande. Du kommer få en bekräftelse från oss på betalningsinformation av anmälningsavgiften på 2000 sek. Anmälningsavgiften är ej återbetalningsbar. Om du får förhinder och vill överlåta din plats till någon annan går det alldeles utmärkt, bara att meddela namn och kontaktuppgifter. Resterande belopp betalas in senast 1 februari 2019.

Någon som sagt från tidigare resa: ”Allt flöt på i perfekt harmoni och ni har verkligen sytt ihop ett riktigt bra koncept. Allt som verkar enkelt är oftast svårt att få ihop vilket tyder på att ni är riktiga proffs. Mycket imponerande!” Hur glada blir vi inte för den kommentaren!

Skulle du vilja förlänga din vistelse med några nätter, ring Pueblo Acantilado 0034-965638146, och uppge då kodordet ”expandenjoy” så kommer du får extra fin hjälp. Det finns bara 30 platser, så först till kvarn alltså!

Adressen till vår resort är Pueblo Acantilado Suites, Plaza de la Ciutat de LÁlguer, 10 03560 El Campello, Alicante. Vi ser fram emot att träffa dig! Varmt välkommen!

Sara och Marie

Anmälan

Anmälan är bindande. Du kommer få en bekräftelse från oss med betalningsinformation. Anmälningsavgiften på 2000 sek är ej återbetalningsbar. 

Gillar du oss så klicka gärna!

Följ oss på Instagram och Facebook!

Copyright © Expand & Enjoy