Alicante 16-20 Maj 2018

Vårens träningsresa för män

Alicante 16-20 Maj 2018

Nu kör vi första träningsresa för män!

Riktigt kul och inspirerande känner vi, efter att vi dessutom fått flera förfrågningar om det! Efter 8 genomförda resor för kvinnor och ytterligare 2 på gång inom kort, så är det verkligen dags för killar och män att vara deltagare.

Att träna, umgås och fokusera på tänk som utvecklar står på programmet. Platsen är resortet Pueblo Acantilado som ligger ca 4 mil norr om Alicantes flygplats. Målet vi har är att du ska få energi, inspiration, träningsvärk och nya kontaktnät med dig hem – kanske för livet? Och kanske en känsla av att expandera i att tagga ner, dela erfarenheter, koppla av, eller utmana dig i paddelturnering? Eller enjoya något nytt som att snickra ihop en klassisk gin & tonic drink på spanskt traditionellt vis. Eller bara hänga med nyvunna vänner och snacka livet.

Vi kommer också en av dagarna ta en längre bergsvandring runt mäktiga berget Puig Camapna – en vandring som både fysiskt och mentalt ger mersmak!

Sara Björklund, personlig tränare för både män och kvinnor sedan många år, kommer utmana och träna oss utomhus med kroppen som redskap. Är du elittränad eller otränad spelar ingen roll – vilket som funkar fint.

Marie J Andersson, Int coach, coachar till vardags kvinnor och män i personlig utveckling, både individuellt och i team, business som privat. Hon kommer köra workshops och inspirationsföreläsningar kring utmaningar och framgång, fokus, målbilder och attityder som gynnar och stärker på olika sätt.

Detta är upplägget

Resan startar den 16 maj kl 19.30 med drink och välkomstmiddag på hotellet. Vi avslutar söndag den 20 maj med frukost innan det är dags för hemresan.

Följande ingår i resan:

  • Del i dubbelrum 4 nätter
  • Träningar
  • Föreläsningar
  • Workshops
  • Bergsvandring
  • Transfer
  • Helpension

Pris: 6900 sek.

Det enda du behöver göra är att boka din egen flygresa inkl transfer till hotellet t/r.

Från och med den 12 januari kan du boka en av de 30 platserna. Först till kvarn gäller. Anmäl dig genom att fylla i formuläret längst ner på sidan eller genom att maila namn och adress till info@expandenjoy.se. Anmälan är bindande. Du kommer få en bekräftelse från oss på betalningsinformation av anmälningsavgiften på 2.000 sek. Anmälningsavgiften är ej återbetalningsbar. Vill du överlåta din plats till någon annan går det bra, bara att meddela namn och kontaktuppgifter. Du ansvarar själv för att ersätta din plats. Resterande belopp betalas in senast 10 april 2018. Du flyger till Alicantes flygplats.

Skulle du vilja förlänga din vistelse med några nätter, ring Pueblo Acantilado 0034-965638146, så hjälper receptionen till.

Det finns bara 30 platser, så först till kvarn alltså.

Adressen till vår resort är Pueblo Acantilado Suites, Plaza de la Ciutat de LÁlguer, 10 03560 El Campello, Alicante.

Varmt välkommen!

Marie och Sara

Anmälan

Anmälan är bindande. Du kommer få en bekräftelse från oss med betalningsinformation. Anmälningsavgiften på 2000 sek är ej återbetalningsbar. 

Gillar du oss så klicka gärna!

Följ oss på Instagram och Facebook!

Copyright © Expand & Enjoy