Träningsresa Alicante 23-27 Maj 2018

Nu bjuder vi in till vår 10e Expand & Enjoy träningsresa och vilken sann glädje!

Varje resa är unik i sitt slag liksom varje deltagare är unik. Att vi väljer att återvända till en plats både vi och våra fantastiska resenärer njuter av och mår bra av känns bara naturligt och helt fantastiskt! Vi pratar om vårt inspirerande resort Pueblo Acantilado, som ligger ca 4 mil norr om Alicantes flygplats.

Så vad är då en resa med Expand & Enjoy? Jo, för oss är det att expandera både det sinnliga och det kroppsliga i kombination med avslappnat, inspirerande och kul! Då blir det som allra bäst. Att utmanas fysiskt i den takt du själv vill med hjälp av spännande rolig träning ihop med andra. Att kittla igång den där tanken till utveckling du kanske haft, att dela en hemlig dröm du faktiskt burit på ett tag, att både få och skapa kraft i gruppen du tillhör dessa fyra dagar. Eller se det som ett skönt avbrott från vardagen.

Men oavsett så plussa dessutom på långa sköna skrattiga middagar med spanska goda tapas och vin, slappt skönt häng vid poolen och en fantastisk bergsvandring med hela gänget på berget Puig Campana. Vi kan knappt vänta!

Sara Björklund leder oss i träningspassen och hon är personlig tränare sedan många år tillbaka samt kostrådgivare. Med sin sprudlande energi och kompetens tränar vi varierande utomhus och hela tiden med våra egna kroppar som redskap.

Marie J Andersson, Int coach brinner för att se människor växa och utvecklas och ta kliv. Hon leder workshops och inspirationsföreläsningar om vartannat i det coola och kraftfulla med tankarnas kraft, och vad och hur fokus kan påverka och leda till nya möjligheter och insikter.

Såhär ser upplägget ut

Vi startar igång den 23 maj kl 19.30 med välkomstdrink och middag tillsammans på hotellet och vi rundar av på söndag den 27 maj med frukost ihop innan det är dags för hemresan.

Följande ingår i resan: Del i dubbelrum 4 nätter, träningar, föreläsningar/workshops, bergsvandring och tillhörande transfer samt full pension. Pris 6.800 sek. Det enda du behöver tänka på är att boka din egen flygresa inkl transfer till hotellet tor.

Den 10 november släpper vi de 30 platserna och först till kvarn gäller! Du anmäler dig genom att maila namn och adress till info@expandenjoy.se eller genom att fylla i formuläret längst ner på sidan. Anmälan är bindande och anmälningsavgiften är ej återbetalningsbar. Du kommer få en bekräftelse från oss på betalningsinformation av anmälningsavgiften på 3.400 sek. Vill du överlåta din plats till någon annan går det alldeles utmärkt, bara att meddela namn och kontaktuppgifter. Resterande belopp betalas in senast 1april 2018. Vill du ha tips på flyg, tveka inte att höra av dig!

Deltagare från någon av våra tidigare resa sa: ”Helt fantastisk resa, 10 poäng av 10 möjliga” och ”Jag har bara lovord att säga om resan, grattis tjejer, ni lyckades igen! ” Det gläder oss ända in i själen.

Vill du förlänga din vistelse med några nätter, ring Pueblo Acantilado 0034-965638146, och uppge då kodordet ”expandenjoy” så kommer du får extra fin hjälp. Det finns bara 30 platser, så först till kvarn alltså!

Adressen till vår resort är Pueblo Acantilado Suites, Plaza de la Ciutat de LÁlguer, 10 03560 El Campello, Alicante.

Vi ser fram emot att träffa dig! Varmt välkommen!

Sara och Marie

Anmälan

Anmälan är bindande. Du kommer få en bekräftelse från oss med betalningsinformation. Anmälningsavgiften på 3 400 sek är ej återbetalningsbar

Gillar du oss så klicka gärna!

Följ oss på Instagram och Facebook!

Copyright © Expand & Enjoy