Träningsresa Rom 25-29 April 2018

Nu expanderar vi till nytt land! Och yes! Det är sån enjoy! Vi fortsätter göra som vi gjort tidigare, vi har endast 30 kvinnor med och denna gång till en träningsresa till fantastiska Rom, eller mer exakt 2,5 mil utanför. Detta blir den nionde resan i vår regi! Tacksamma är bara förnamnet!

Platsen vi reser till, Borgo di Tragliata, ligger 25 minuters bilväg utanför Rom, och tänk dig att du kliver in i en historiebok med byggnader från 1300-talet men i en modern tappning med klassisk atmosfär, vidunderlig omgivning och med ett kök där maten mestadels är producerad från egna ekologiska odlingar.

Vår idé bygger på tanken och kraften i att mötas, att dela med oss – till kända som okända – att träna kroppen och huvudet och under rena och sanna skrattsalvor dela en middag ihop med smaken av italiensk vin och stolt matkultur!

Så att enjoya är inget vi tullar på! Expand & Enjoy kommer just från det. Att vi kan ge dig mervärde i form av insikter av din egen kapacitet – både fysiskt och mentalt – ihop med fniss skratt och njutning. Då blir det som allra bäst – och hållbart. Och att göra det på italienska landsbygden tror vi inte är någon nackdel. Sa vi att vi ska få lära oss göra äkta italiensk pasta också?

Sara Björklund är din fysiska tränare under dessa dagar, och hon är en supervass kniv i lådan vad gäller kostrådgivning också. Hon sätter upp kreativ funktionell träning i form av tabata och pw och utmanar och utmanas gärna. Det fina är att alla kan vara med – oavsett vilken nivå du befinner dig på. Supertränad? Otränad? Spelar ingen roll. Du kommer få din dos på din nivå.

Marie J Andersson är din mentala coach och tränare som jobbar med tankarnas, målens och förhållningssättens utveckling. En färskvara precis lika tydlig som kroppens träning! Lite utmaningar och om man vill, lite utanför komfortzonen – det är där magi och utveckling sker. Ni kommer ses under några föreläsningar och workshops.

Såhär ser upplägget ut

Vi kickar igång träningsresan den 25 april kl 19.00 med välkomstdrink på hotellet. Vi avslutar söndag den 29 april med frukost ihop innan det är dags för hemresan.

Följande ingår i resan: Del i dubbelrum 4 nätter, träningar, föreläsningar, träningsutflykt och tillhörande transfer samt full pension. Pris 8.300 sek. Det enda du behöver göra är att boka din egen flygresa inkl transfer till hotellet tor.

Den 9 oktober släpper vi de 30 platserna och först till kvarn gäller! Du anmäler dig genom att maila namn och adress till info@expandenjoy.se eller genom att fylla i formuläret längst ner på sidan. Anmälan är bindande. Du kommer få en bekräftelse från oss på betalningsinformation av anmälningsavgiften på halva beloppet 4.150 sek. Anmälningsavgiften är ej återbetalningsbar. Vill du överlåta din plats till någon annan går det alldeles utmärkt, bara att meddela namn och kontaktuppgifter. Resterande belopp betalas in senast 5 februari 2018. Har du några frågor, tveka inte att höra av dig!

Någon skrev såhär på senaste utvärderingen:
” Sara och Marie! Sällan har jag träffat två personer som kompletterar varandra så bra som ni! <3 Er förmåga att se individerna i gruppen. Helheten - kombinationen av alla olika element i denna resan gör den så fantastisk!” Det finns bara 30 platser, så först till kvarn alltså! Adressen till vårt italienska paradis är Borgo Di Tragliata, via del Casale di Tragliata snc 00050 Fiumicino. Telefonnummer: +39-06 668 72 67
Vi ser fram emot att träffa dig! Varmt välkommen!

Sara och Marie

Anmälan

Anmälan är bindande. Du kommer få en bekräftelse från oss med betalningsinformation. Anmälningsavgiften på 4.150 sek är ej återbetalningsbar. 

Gillar du oss så klicka gärna!

Följ oss på Instagram och Facebook!

Copyright © Expand & Enjoy