Träningsresa Altea 14-18 maj 2019

Eftersom Expand & Enjoys första resa till vackra Altea blev en underbar succé hösten 2017, så är vi toklyckliga att kunna erbjuda platsen igen till våra kära deltagare! 30 kvinnor får plats och landet är Spanien. 7 mil norr om Alicantes flygplats ligger denna familjära mysiga pärla, som har en hotellkänsla av varm skön personlig atmosfär. Hotellet ligger bara en halv kilometer från ”El Casco Antiguo”, den vackra genuina gamla stan i Altea. Utsikten är en makalös bergskuliss till nästan 360 grader. Som sagt, bara nästan. Några av graderna avslöjar en känsla av att havet finns i närheten….

Även om vi varierar platserna på våra resor så är vårt erbjudande något vi står stadigt kvar i.

Vad vårt brinn är med våra resor? Enkelt beskrivet att du ska få expandera och enjoya! Få tillgång till mer av dig själv helt enkelt. Kanske bli överraskad över din fysiska förmåga? Kanske en utmaning du ska anta? Eller träna på att slappna av och släppa kontrollen för några dagar? Det vi kommer erbjuda dig är energi, träning, workshops och ett gäng härliga kvinnor. Till det kommer softa, inte sällan skrattiga middagar, drinkhäng blandat med egen tid som du njuter av på det sätt som passar dig.

En höjdare är dagen då vi ger oss tiden för en utmanande bergsvandring som skapar perspektiv och vyer för kropp och själ.

Sara Björklund är personlig tränare och kostrådgivare sedan många år tillbaka. Hon kommer träna dig i bland annat roliga tabatapass och i hisnande backövningar. Alla kommer att bli utmanade på sin egen nivå oavsett fysisk kapacitet eller ålder. Och alla kan vara med.
Marie J Andersson, Int coach – jobbar med att sätta fötter på drömmar och mål. Du träffar henne i workshops och föreläsningar, platsen och formen kan variera, likaså innehållet. Men utgå från ämnen som motivation, fokus, inspiration eller målbilder, och hur vi kan ta ett steg till mot expanding – and enjoying.

Såhär ser upplägget ut

Den 14 maj kl 19.00 kickar vi igång med välkomstdrink och middag tillsammans. Vi rundar av på lördag den 18 maj med träning och frukost ihop innan det är dags för hemresan.

Följande ingår i resan: Del i dubbelrum 4 nätter, träningar, föreläsningar, bergsvandring och tillhörande transfer samt full pension. Pris 7400 sek. Det enda du behöver tänka på är att boka din egen flygresa inkl transfer till hotellet tor.

Den 22 oktober kl 08.00 släpper vi platserna och först till kvarn gäller! Du anmäler dig genom att maila namn och adress till info@expandenjoy.se. Anmälan är bindande. Du kommer få en bekräftelse från oss på betalningsinformation av anmälningsavgiften på 3700 sek. Anmälningsavgiften är ej återbetalningsbar. Vill du överlåta din plats till någon annan går det alldeles utmärkt, bara att meddela namn och kontaktuppgifter. Resterande belopp betalas in senast 1 februari 2019. Vill du ha tips på flyg, tveka inte att höra av dig!

Kommentarer vi fått från tidigare resor är: ”Fantastisk mix av träning, tankeverksamhet spännande möten i ord och vid bord samt i en underbar miljö! En otroligt bra och glad stämning under hela resan. Att få träffa och lära känna ett gäng superkvinnor, alla där med samma mål att må bra, träna och lära känna varandra. Så proffsigt arrangerat! Tack!”

Det finns bara 30 platser, så först till kvarn alltså!

Adressen till vårt hotell är Hotel Tossal d´Altea, Avenida La Nucia 75 CP 03590 Altea, Alicante. Tfnnr: +34 966 883 183

Vi ser fram emot att träffa dig! Varmt välkommen!

Sara och Marie

Anmälan

Anmälan är bindande. Du kommer få en bekräftelse från oss med betalningsinformation. Anmälningsavgiften på 3 700 sek är ej återbetalningsbar. 

Gillar du oss så klicka gärna!

Följ oss på Instagram och Facebook!

Copyright © Expand & Enjoy